Echipa noastra

Formatie nunta cu artisti renumiti

Echipa de artisti care pot forma o formatie nunta

Echipa Anca Chirvase Music ii are ca si componenti pe urmatorii solisti si instrumentisti:

 

Ciprian Dan este sotul interpretei de folcor Anca Chirvase. Acordeonul este instrumentul lui de suflet, dar acesta cant si vocal . Acesta aduce un plus de valoare proiectului Anca Chirvase Music !              
Anca Chirvase este amfitrionul proiectului Anca Chirvase Music . Dupa multe participari la festivaluri intenationale si nationale de folclor artista a simtit nevoia sa-si adune toata experinta acumulata si sa o imbine atat de frumos in proiectul de suflet ACM .
Vrei o solista si un show man la un loc? Andreea este alegerea potrivita!
Ana Maria este o solista care a colindat intreaga lume alaturi de sotul ei care este un mare pianist . Daca doriti o sesiune cu instrumente live care sa va mangaie auzul , Ana alaturi de mini orchestra ei sunt cea mai potrivita alegere!

 

Artista basarabeanca, a reusit cu dulceata glasului sa cucereasca inimile romanilor si sa-si castige un loc important in industria muzicala de evenimente din Romania!

 

 

Cristina Chioveanu , artista cu un repertoriu pe gustul tuturor romanilor , aduce in fata publicului cele mai frumoase slagare .
Cezar reuseste prin sarm si talent sa faca toate picioarele sa danseze . Experimenteaza o atmosfera incendiara alaturi de el!
Cristina te imbie pe ritmuri internationale si iti garanteaza distractie pe cinste!
instrumentisti-populara-muzica
Instrumentistii au un rol atat de important la evenimentul dvs. incat de multe ori invitatii termina prin a-i aplauda in mod deosebit!